Recording from 20. Jun 2020

Songs by Erik Bye

I disse dager skulle aldringsfestivalen Siste kapittel vært arrangert for første gang. På grunn av smitteverntiltak er arrangementet utsatt til 2021, men vi er stolte over å bidra til og presentere denne rykende ferske lanseringskonserten på Bergenphilive!

 

 

Konserten er en nyinnspilling med Edvard Grieg Guttekor og musikere fra Bergen Filharmoniske Orkester av Erik Bye-sanger som er godt kjent for mange. I tillegg er det lånt verk fra blant andre KODE, som gir en annerledes ramme rundt musikken. 


OM SISTE KAPITTEL

Siste kapittel er en nyopprettet stiftelse som arbeider på tvers av felt og fag for å skape et aldringsvennlig samfunn. Siste kapittel er et eksperimentelt og fremtidsrettet samarbeid mellom Bergen Nasjonale Opera, Universitetet i Bergen, Bergen kommune og Bergen Sanitetsforening.

Ved å bygge broer mellom kunst, forskning, tjenesteutvikling og frivilligheten ønsker vi å utfordre og utvide praksiser og forståelser knyttet til aldring.

Les mer på www.sistekapittel.no