Opptak fra 26. okt 2017

Bli inspirert:

WE COME IN PEACE

Musikk fra de mest populære filmene, tv-seriene og spillene som har verdensrommet som tema - som Star Wars, E.T. og Aliens. 

 

Science-fiction! Når vi hører ordet tenker mange av oss på bøker, filmer eller musikk som handler om noe som skjer i fremtiden. Noe som inneholder roboter, mutanter eller andre skrekkelige galaktiske monstre. Det kan være avansert teknologi. Det kan være reiser i tid eller reiser i mer enn lysets hastighet ut i verdensrommet til fjerne galakser der vi møter personer med evner til å ta over folks tanker og handlinger.

Det er ikke lett å kort fortelle hva Science-fiction egentlig er. Orkesterpedagog Rune Hannisdal gjør likevel et hederlig forsøk. Her kan du lese mer om filmene og spillene musikken er hentet fra og finne lenker til musikken på youtube.

Konserten WE COME IN PEACE sprenger mediegrensene. Vi spiller ikke bare musikk fra enten film eller spill, men sikter oss inn på science fiction som genre – om drømmen om intelligent liv på fjerne planeter, episke slag i verdensrommet eller grusomme galaktiske monstre. Musikken hentes fra de mest populære filmene, tv-seriene og spillene som har verdensrommet som tema – Star Wars, E.T., Avatar, Aliens, Star Trek, Battlestar Galactica og mange flere.

Image used by kind permission of Microsoft.